Logeren in het KanZ-zzz logeerhuis

Voor kinderen en jongvolwassenen met een meervoudige beperking willen wij graag een fijne plek bieden om te kunnen logeren. Even er tussen uit, gezellig met leeftijdsgenootjes zijn, relaxen, lekker eten en je helemaal thuis voelen. 
Terwijl onze logés genieten, wordt het thuisfront even ontzorgd. 

Op 1 november 2020 openden we officieel de deuren van het logeerhuis. Het logeerhuis is huiselijk ingericht en beschikt over 5 ruime slaapkamers met bedboxen, een grote badkamer met hoog-laag bad, een verrijdbare tillift en is door de enorme ruimte zéér rolstoelvriendelijk.
Op dit moment bieden we alle weekenden (muv. kerst en oud en nieuw) logeeropvang aan maximaal 5 logés per keer. We werken met vaste groepjes en volgens een vast rooster. Hierdoor leren de logés elkaar goed kennen en kunnen ze een band opbouwen met elkaar en de vaste medewerkers. 

Naast het lekker spelen, chillen en de gezelligheid in het logeerhuis zelf proberen we regelmatig leuke uitstapjes te maken en activiteiten organiseren. Verder nemen we vooral lekker de tijd en is er veel ruimte voor individuele aandacht. 

Op dit moment zitten onze logeerweekenden vol en is er een wachtlijst.
We onderzoeken momenteel de mogelijkheid voor logeren doordeweeks. 

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: info@stichtingkanz.com o.v.v. Logeren

Voor de tarieven kunt u de Tarievenlijst bekijken. 

Stichting Het Gehandicapte Kind heeft een financiële bijdrage geleverd aan de inrichting van het logeerhuis.


Daarnaast willen wij de volgende bedrijven en organisaties bedanken voor hun bijdrage aan het logeerhuis, zowel financieel als materieel:

Bouwbedrijf Cor Koper
Van 't Riet Makelaar
Technisch buro Blankendaal